Väderkvarnsgatan 52 A

Väderkvarnsgatan 52 A

Slutpris

3 050 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 52 A


Slutpris
3 050 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Vacker gavel-3:a högst upp i huset!

Välkommen till Väderkvarnsgatan 52 A och brf Sigyn! När du kliver över tröskeln in till denna trea möts du av en fin och ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck med vy över stad och grönskande trädkronor. Lägenheten utsmyckas av tidstypiska detaljer så som högt i tak, vackra trägolv och äldre fönsterbeslag. Bostaden har den ultimata planlösningen där ni från hallen når bostadens samtliga rum.

Planlösningen fördelar sig på entré i hall och sedan en inre möblerbar hall. Det mindre rummet (som ursprungligen var en del av hallen då lägenheten tidigare var en stor 2:a) nås till höger om hallen och lämpar sig utmärkt som hobby- gäst- eller arbetsrum. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för både matbord och soffhörna. Köket är ett luftigt arbetskök i modernt utförande och plats för ett mindre matbord finns vid den platsbyggda kökssoffan med förvaring under. Det stamrenoverade badrummet är rymligt, har helkaklade väggar och är utrustat med badkar med takdusch och egen tvättmaskin. Klädförvaring finns i flertalet garderober i sovrummet och vidare finns ytterligare förvaring i tre förråd som bostaden disponerar över (ett vindsförråd och två källarförråd).

Brf Sigyn är en ekonomiskt stabil förening med låg belåning/kvm som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelförråd, övernattningsrum, hobbyrum och bastu. Föreningen har en ovanligt stor trädgård som alla medlemmar kan nyttja. Trädgården sträcker sig runt huset och är utrustat med trädgårdsmöbler och grill - perfekt för härliga kvällar tillsammans med vänner. Föreningen består av en byggnad från 1937 som innefattar totalt 30 bostadsrätter och 13 p-platser.

Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära områden till följd av de mysiga kvarteren och det stadsnära läget. Många som bor i området uppskattar även närheten till Resecentrum som ligger inom några minuters promenadavstånd. I Fålhagen finns även restauranger, caféer, affärer och mycket mer.


Boarea
78 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2019-08-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.