Väderkvarnsgatan 11C

Väderkvarnsgatan 11C


Höganäs— Uppsala

Väderkvarnsgatan 11CHöganäs— Uppsala

Charmig 2:a om 44 m² med låg avgift!

I vacker 30-talsfastighet ligger denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med ett lugnt och rofyllt läge, men samtidigt ett fåtal kvarter från Vaksala torg och centrums heta puls.

Lägenheten är mycket väldisponerad med en genomtänkt planlösning där kvadratmeterna nyttjas på absolut bästa sätt. Entré i hall som erbjuder gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare, generöst tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats, separat sovrum och ett klassiskt vitt kök med bl.a. diskmaskin. Vidare finns ett helkaklat badrum med sober färgsättning, inrett med dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp. Lägenheten har genomgående vacker originalparkett i furu, i övrigt finns charmiga attribut som djupa fönsternischer och luftig takhöjd.

Brf Hermes är en trivsam förening med en fin historik av underhåll bl.a. fönster 2000, tak/fasad/balkonger 2002, stam- och elrenovering 2004 samt byte till säkerhetsdörrar 2008. Trots detta har föreningen en låg belåning om endast 2423 kr/kvm (årsredovisning 2022). Lägenheten är av föreningen anvisad tre förråd.

Optimalt hem för såväl paret som singeln som vill ha gott om utrymme. Trevlig och välskött förening med mysig gårdsmiljö och låga avgifter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.


Boarea
44 kvm
Avgift
2 503 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad