Vaksalagatan 38 A

Vaksalagatan 38 A


Höganäs— Uppsala

Vaksalagatan 38 AHöganäs— Uppsala

Central renoverad 2:a med gavelbalkong!

Centralt belägen i högt fritt läge finns nu denna fint inredda 2:a med stor gavelbalkong till salu! Här bor ni i en stabil förening med ytterst god ekonomi med gemensamhetslokal, tvättstuga och cykelrum. På innergården finns det en härlig grillplats att nyttja för medlemmarna.

Bostaden har genomgående fina ytskikt, vackra parkettgolv och detaljer som vackra fönsterbänkar, hög takhöjd och fina innerdörrar som gör er påminda om byggåret 1936. Hallen är väl tilltagen och ger er möjlighet att förvara era ytterkläder på ett smidigt sätt. Köket är fint renoverat i en modern minimalistisk stil där de vita skåpluckorna utan handtag möter en kontrasterande bänkskiva i svart precis som stänkskyddet i glas. Bostaden är idag planerad med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket möjliggör att ha matsalsbordet i centrum - perfekt för bjudningar! Under sommaren utökas kvadratmetrarna med den inbjudande balkongen som sträcker sig runt hörnet av lägenheten och som nås via charmiga pardörrar i vardagsrummet. Här kan ni ha långa mysiga kvällar med vännerna och kanske bjuda in till grillning? Balkongen har även insynsskydd på varje sida samt två markiser som skyddar er när solen lyser som starkast. Sovrummet ger er en fin hotellkänsla med de grå väggarna, heltäckningsmattan och era kläder får ledigt plats i den stora platsbyggda skjutdörrsgarderoben. Med neutral färgsättning och delvis kaklade väggar och klinkergolv ger er badrummet full frihet att sätta er egen prägel.

Till lägenheten hör också två rymliga förråd.

Ett optimalt läge ett stenkast från Centralstationen vilket ger mycket goda pendlingsmöjligheter via buss, tåg samt bil då det går snabbt att ta sig ut på E4an i norr- eller södergående riktning. I närområdet finns även affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. I närheten finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader, där även Uppsala konsert och kongress ligger. Till fots tar du dig även med all enkelhet till allt vad city har att erbjuda!

Välkommen att boka er visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 897 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vaksalagatan såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vaksalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad