Vårdsätravägen 3 B

Vårdsätravägen 3 B

Slutpris

2 250 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Vårdsätravägen 3 B


Slutpris
2 250 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Loftlägenhet med generös takhöjd högst upp i huset med stor balkong i soligt läge!

Optimalt planerad etta om 29 + 20 m² med stort loft, generös takhöjd, samt balkong i soligt läge! Hiss från markplan/garageplan.

Den kvadratsmarta planlösningen fördelar sig på ett större sovloft med ståhöjd, ett vardagsrum och kök i öppen planlösning samt en rymlig balkong i högt och soligt läge. Det påkostade köket från HTH går i ett vitt utförande och erbjuder vitvaror från Smeg. Rymlig matplats med mörkbetsade bjälkar i tak under loftet tillför extra karaktär. Från det luftiga vardagsrummet med takhöjd om ca 4 meter når man bostadens balkong som inrymmer en sittgrupp för hela kompisgänget vid avslappnade stunder. Badrummet erbjuder en exklusiv känsla i form av carraramarmor, en påkostad dusch med vattenfallsfunktion, spotlights och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Smeg. En trappa upp finner ni bostadens generösa loft på ca 20 kvm som med fördel kan användas som sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbordshörna samt förvarning.

Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.


Boarea/biarea
29/20 kvm
Avgift
2 108 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-07-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vårdsätravägen såldes av oss 2024-07-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vårdsätravägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.