Vattholmavägen 8 B

Vattholmavägen 8 B

Slutpris

1 295 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Vattholmavägen 8 B


Slutpris
1 295 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

1,5:a i markplan med mysig uteplats

Yteffektiv modern 1,5:a med stor inbjudande uteplats! Kvarteret erbjuder ett litet serviceutbud med närbutik, frisör och gym. I närheten ges också en rad träningsmöjligheter på, bl.a. Fyrishov och i det populära motionsspåret i Röbo samt Gamla Uppsala.

Bostaden har genomgående fina ytskikt med målade väggar, parkettgolv samt klinkers. Dessutom en utsmyckande fondvägg i köksdelen! I allrummet kombineras kök och vardagsrum i en öppen planlösning med en praktisk avgränsande köksö som fungerar som matplats. Köket har inretts med vita släta skåpluckor, dessa matchas med en svart stenmönstrad bänkskiva i laminat som smäckert löper upp på väggen och bildar ett lågt snyggt stänkskydd. I rummet finns möjlighet att möblera med soffa eller kanske en arbetsplats beroende av ditt behov. Uteplatsen blir ett uppskattat extra rum under sommaren och kan möbleras med bekväm soffgrupp. Intill köksdelen finns sovalkoven som även inrymmer förvaring i form av en garderob. Badrummet är naturligtvis helkaklat och har en härlig komfortvärme i golvet.

Föreningen tillhandahåller flera möjligheter för medlemmar att nyttja, bilpool och cykelpool, innergård med utegym och grillplats samt en bokningsbar takterrass på ca 50 kvm med relaxavdelning och kök. Föreningen har även en övernattningslägenhet.

Kapellgärdet är ett omtyckt område med flertalet förskolor och skolor samt lekplatser i närområdet. Många som bor i området uppskattar det stadsnära läget med gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt Resecentrum. Det centrala läget ger dig närhet till bl a Vaksala torg och Kvarnengallerian med all tänkbar service som t ex apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Goda pendlingsmöjligheter finns med kommunala färdmedel men också med bil i o m närheten till påfarten till E4:an.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
29 kvm
Avgift
3 043 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vattholmavägen såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vattholmavägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

William Skage

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.