Sandbäcken 1 / Arvika

Charmig villa med ostört läge och många möjligheter!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
223/28 kvm
Driftkostnad
41 500 kr/år
Tomtarea
25 400 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-15
Bostaden är såld!

Denna villa på speke såldes av oss 2020-09-15. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på speke

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvika är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en otroligt trevliga villa i omtyckt område! Det vackra ljusinsläppet gör att bostaden får en alldeles speciell energi. Här bor du smart planerat och ljust på en yta om 223 kvadratmeter. Villan ligger på en välskött, ostörd och stor tomt med jakträtt som även innehar två stugor med möjlighet till långtidsuthyrning. Vidare på tomten finns även en lekstuga samt en snickarverkstad och intill tomten finns mountainbikespår samt vandringsleder som går till Vassvika. En av många fördelarna med denna bostad är uteplatserna som erbjuder sol hela dagen och plats för lounge- och matgrupper. För den som är odlingsintresserade, finns här otroligt många möjligheter runt om kring bostaden. Fastigheten är väl omhändertagen och har smakfull interiör som en värmade täljstenskamin och flertalet renoveringar har genomförts som medför till en höjd standard. Bostaden har fina ytskikt och erbjuder flera stora gemensamma sällskapsutrymmen som det vackra köket eller det harmoniska vardagsrummet. Vidare i huset finns det fyra ombonade sovrum, två allrum samt två praktiska badrum.

Villan är placerade i ett naturnära och fridfullt läge med vackra skogspartier och fina vandringsleder precis i närheten. Området är ett väl omtyckt och som är perfekt för hela familjen. Här finns närhet till sjön Bjävern som ligger endas 2,5 km bort, samt Speketjärnet på cirka 1,5 km som är perfekta för sköna sommardopp! 10 minuter bort ligger även Arvika centrum som erbjuder trevliga butiker och restauranger i de pittoreska kvarteren med anrika byggnader. Fastigheten har bergvärme samt fiber indragen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.