Sandbäcken 1

Sandbäcken 1

Slutpris

3 200 000 kr


Arvika

Sandbäcken 1


Slutpris
3 200 000 kr

Arvika

Charmig villa med ostört läge och många möjligheter!

Varmt välkomna till en otroligt trevliga villa i omtyckt område! Det vackra ljusinsläppet gör att bostaden får en alldeles speciell energi. Här bor du smart planerat och ljust på en yta om 223 kvadratmeter. Villan ligger på en välskött, ostörd och stor tomt med jakträtt som även innehar två stugor med möjlighet till långtidsuthyrning. Vidare på tomten finns även en lekstuga samt en snickarverkstad och intill tomten finns mountainbikespår samt vandringsleder som går till Vassvika. En av många fördelarna med denna bostad är uteplatserna som erbjuder sol hela dagen och plats för lounge- och matgrupper. För den som är odlingsintresserade, finns här otroligt många möjligheter runt om kring bostaden. Fastigheten är väl omhändertagen och har smakfull interiör som en värmade täljstenskamin och flertalet renoveringar har genomförts som medför till en höjd standard. Bostaden har fina ytskikt och erbjuder flera stora gemensamma sällskapsutrymmen som det vackra köket eller det harmoniska vardagsrummet. Vidare i huset finns det fyra ombonade sovrum, två allrum samt två praktiska badrum.

Villan är placerade i ett naturnära och fridfullt läge med vackra skogspartier och fina vandringsleder precis i närheten. Området är ett väl omtyckt och som är perfekt för hela familjen. Här finns närhet till sjön Bjävern som ligger endas 2,5 km bort, samt Speketjärnet på cirka 1,5 km som är perfekta för sköna sommardopp! 10 minuter bort ligger även Arvika centrum som erbjuder trevliga butiker och restauranger i de pittoreska kvarteren med anrika byggnader. Fastigheten har bergvärme samt fiber indragen.


Boarea/biarea
223/28 kvm
Driftkostnad
41 500 kr/år
Tomtarea
25 400 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-15

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på speke såldes av oss 2020-09-15. Se alla våra försäljningar i Arvika samt även på speke.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.