Skålviken Vallmon

Skålviken Vallmon

Slutpris

1 600 000 kr


Skålviken— Hagfors

Skålviken Vallmon


Slutpris
1 600 000 kr

Skålviken— Hagfors

Mycket välvårdad villa med ett lantligt läge

Välkommen till denna mycket välvårdade och hemtrevliga villa, lite lantligt belägen ca 5 km utanför Hagfors. Genom en delvis inglasad altan välkomnas man in i en hall med bröstpanel och tapet på väggarna. Rakt fram ligger ett trivsamt och ljust kök med ljusinsläpp från två håll, en Tirolia vedspis finns att tillgå under kulna dagar. Vardagsrum med braskamin och med plats för både sittavdelning och matbord. Ett fräscht duschrum med skjutbar duschvägg, WC och tvättställ. Från en vitmålad trappa når man övervåningen som inrymmer 4 sovrum samt ett WC. Källare med matkällare, hobbyrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner vi på tomten en mysig timrad gäststuga om ett rum, ett garage med förråd samt en carport.


Boarea/biarea
130/48 kvm
Driftkostnad
12 465 kr/år
Tomtarea
3 014 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-13

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Skålviken Vallmon såldes av oss 2023-10-13. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Skålviken Vallmon.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.