Gustavsfors 112

Gustavsfors 112

Slutpris

1 530 000 kr


Gustavsfors— Hagfors

Gustavsfors 112


Slutpris
1 530 000 kr

Gustavsfors— Hagfors

Välvårdad villa/fritidshus med bergvärme

En mycket trevlig och välvårdad villa / fritidshus, lantligt belägen i Gustavsfors. Bostaden som är på 145 kvm inrymmer i bottenplan en entréhall md plats för ytterkläder, ett ljust och trivsamt kök med plats för matbord framför fönster. Ett vardagsrum i vinkel med plats för både sittgrupp och matbord. En braskamin centralt i rummet sprider härlig värme under kulna dagar. Från vardagsrummet finns utgång, genom dubbeldörrar i glas, till en av de två verandorna. 2 sovrum varav ett med infällda garderober längs med ena kortsidan. Duschrum och gästtoalett. Övervåningen inrymmer två rymliga sovrum. I källarplanet finns en rymlig tvättstuga, pannrum och matkällare.
Bostaden har två altaner under tak; i väster och söderläge. Uppvärmning sker praktiskt och ekonomiskt med bergvärme. Fiber finns installerat. Vidare finns en redskapsbod på tomten. På separat fastighet som ingår i köpet finns ett garaget.


Boarea
145 kvm
Tomtarea
2 751 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-25

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Gustavsfors såldes av oss 2023-03-25. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Gustavsfors.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.