Österrike 21 / Österrike / Hagfors

Hemtrevligt hus med sjönära, naturnära och familjevänligt läge

Boarea/biarea
92/66 kvm
Totalareal
1 877 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-18
Bostaden är såld!

Denna villa på österrike såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på österrike

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Österrike är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Österrike 21 och detta ljusa hus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Den inbjudande känslan gör att man gärna umgås med familj och vänner här.

Här i Österrike bor man verkligen på landet i en vacker del av kommunen. Dessutom finns här närheten till centralorten där du hittar livsmedelsbutik och bensinstation. Här kan du njuta av landsbygdens avskildhet och samtidigt ordna vardagsbestyren på ett enkelt sätt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.