Galoppstigen 28b, bv / Södra Råtorp / Karlstad

Ljus och optimalt planerad trea med en underbar uteplats!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Galoppstigen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Galoppstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Råtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett trevligt hus beläget på mysiga Södra Råtorp hittar du denna lägenhet – en ljus och optimalt planerad trerummare i fint skick med modern utrustning och lättmöblerade rum samt en otroligt fin uteplats med eftermiddag-kvällssol. Här har du chansen att köpa ett hem med fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp. Här är det lätt att trivas! Lägenhetens kök är socialt, öppet och fräscht och har öppen planlösning mot vardagsrummet, plats för matbord och stolar. Vardagsrummet, som är ett socialt och trevligt rum med ljusa väggar och laminatgolv. Badrummet är fint och erbjuder bl.a. tvättmaskin och torktumlare. När solen tittar fram kan du öppna dörren till uteplatsen som har lättmöblerade ytor, eftermiddagssol och kvällssol.

Södra Råtorp är det perfekta området för dig som älskar närhet till naturen. Omgivningen andas småstad och här bor du lugnt och tryggt med närhet till service, skolor och kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Råtorp

Södra Råtorp är ett populärt område i nordvästra delen av Karlstad som ligger längs Klarälven. Denna nybyggda del innehåller såväl villor som lägenheter.

Resturang/butiker

På Råtorp finns det populär Café Råtorp som erbjuder goda bakelser och smakrika bröd. Det finns även Råtorps Pizzerian samt Allégrillen. Närmaste matbutiken är Netto som ligger i Södra Råtorp.

Fritid

Här erbjuds det mycket för den som gillar att vara ute i naturen. Bryngfjordes Golf klubb ligger endast några minuter bort och sedan finns det även fina cykel- och promenadbanor längs Klarälven. För den som fördra att vara inne och träna finns här Friskis&Svettis i Södra Råtorp.

Familjeliv

Perfekt familjeområde med närhet till både förskola, skola, lekparker samt Råtorps IK Fotboll som är områdes lokal fotbollsklubb.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med bussar och med bra busstider, buss nr 2 & 8 går mot centrum men även ut mot Ilanda och Stodene.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.