Råtorpsbågen 4 / Södra Råtorp / Karlstad

Ljus och kvadratsmart tvåa på omtyckta Södra Råtorp!

Slutpris
1 390 000 kr
Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 175 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råtorpsbågen såldes av oss 2019-12-16. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Råtorpsbågen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Råtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett trevligt hus beläget på omtyckta Södra Råtorp hittar du denna lägenhet – en ljus och kvadratsmart tvårummare i fint skick med härlig atmosfär! Nu har du chansen att köpa ett hem med sociala ytor och fina ytskikt. Här välkomnas du av en inbjudande och ljus hall, och lite längre in finner vi ett yteffektivt och stilrent kök. Vidare finns här ett trivsamt och välplanerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp och fantastiska inredningsmöjligheter. Lägenheten har ett sovrum samt ett stort och fräscht badrum som är utrustat med toalett, dusch och tvättmaskin. När solen tittar fram kan du öppna dörren till den stora balkongen som är belägen i sydostläge.

Södra Råtorp är det perfekta området för dig som älskar närhet till naturen. Omgivningen andas småstad och här bor du lugnt och tryggt med närhet till service, skolor och kommunikationer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Råtorp

Södra Råtorp är ett populärt område i nordvästra delen av Karlstad som ligger längs Klarälven. Denna nybyggda del innehåller såväl villor som lägenheter.

Resturang/butiker

På Råtorp finns det populär Café Råtorp som erbjuder goda bakelser och smakrika bröd. Det finns även Råtorps Pizzerian samt Allégrillen. Närmaste matbutiken är Netto som ligger i Södra Råtorp.

Fritid

Här erbjuds det mycket för den som gillar att vara ute i naturen. Bryngfjordes Golf klubb ligger endast några minuter bort och sedan finns det även fina cykel- och promenadbanor längs Klarälven. För den som fördra att vara inne och träna finns här Friskis&Svettis i Södra Råtorp.

Familjeliv

Perfekt familjeområde med närhet till både förskola, skola, lekparker samt Råtorps IK Fotboll som är områdes lokal fotbollsklubb.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med bussar och med bra busstider, buss nr 2 & 8 går mot centrum men även ut mot Ilanda och Stodene.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.