Strandvägen 14

Strandvägen 14

Slutpris

1 575 000 kr


Herrhagen— Karlstad

Strandvägen 14


Slutpris
1 575 000 kr

Herrhagen— Karlstad

Hemtrevlig tvåa med inglasad balkong och utsikt mot pråmkanalen!

Välkommen till denna välplanerade och hemtrevliga tvåa vars öppna ytor bidrar till ett socialt och inbjudande hem. Det rika ljusinsläppet är en av de mest framträdande fördelarna i den här bostaden. Den öppna och inbjudande hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt samt lättmöblerat vardagsrum och ett stort, socialt och ljust kök med diskmaskin. Vardagsrummet erbjuder stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffgrupp. Vidare finns bostadens sovrum som är harmoniskt och erbjuder plats för en stor säng samt innehar garderober. Bostadens badrum är funktionellt, trevligt och som även erbjuder tvättmaskin samt förvaringsskåp. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena utgörs av en stor, inglasad och ljus balkong med sol hela dagen och plats för soffgrupp. Den andra, som ligger i anslutning till den inglasade balkongen, är en charmig och takbeklädd balkong som bjuder på sol hela dagen och plats för ett mindre bord.

På Herrhagen bor man i trivsamma och populära kvarter med Pråmkanalen ett stenkast från lägenheten. En promenad bort ligger Centrum och inom pendlingsavstånd finns även Karlstads universitet. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat förskola, matbutiker ( Willys, Coop Herrhagen och ICA Haga ) bra kommunikationer, restauranger och trevliga promenadstråk. Välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 236 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-13

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2020-05-13. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.