Ulvsbygatan 7b, 2tr

Ulvsbygatan 7b, 2tr

Slutpris

2 100 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Ulvsbygatan 7b, 2tr


Slutpris
2 100 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Ljus och öppen trerumslägenhet med attraktivt läge!

I ett trevligt hus beläget på populära och trivsamma Norrstrand hittar du denna gavellägenhet – en ljus och öppen trerummare i fint skick med sociala ytor. Här har du chansen att köpa ett hem med fräscha ytskikt, bra planlösning och mycket dagsljus. Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande och öppen hall, och lite längre in finner vi ett socialt, modernt och öppet kök med bra förvaringsmöjligheter, en trevlig köksö, bänkskiva i trä, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett rymligt, lättmöblerat och charmigt vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet, som är stort och rogivande, nås via hallen. Här erbjuds fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett till sovrum i bra storlek med god förvaring som kan användas på olika sätt. Badrummet är fräscht och utrustat med toalett, dusch, duschvägg, handfat, kommod, badrumsskåp och spotlights. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den mysiga och inglasade balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling.

På Norrstrand bor man i populära och trivsamma kvarter med Norrstrandsparken ett stenkast från lägenheten. En promenad bort ligger Sundstadbadet och en cykeltur bort från bostaden finns även City. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat matbutik, skola, förskola, restauranger, fina promenadstråk och bra kommunikationer mot stan och Universitetet. Välkommen på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 213 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2021-09-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.