Faktorsvägen 15

Faktorsvägen 15

Slutpris

920 000 kr


Munkåsen— Munkfors

Faktorsvägen 15


Slutpris
920 000 kr

Munkåsen— Munkfors

Perfekt planerat och hemtrevligt boende på populära Faktorsvägen!

Välkommen till Faktorsvägen 15 och detta optimalt planerade hus om 114+114 kvm! På den välskötta tomten behöver du inte göra annat än att underhålla allt det vackra som redan finns. Här finner du ett hemtrevligt hus som har en välplanerad planlösning samt ett vackert ljusinsläpp. På entréplan finner du ett rymligt kök där ett stort matbord får plats och vidare finns det ett trevlig vardagsrum, tre sovrum, ett fräscht badrum samt en WC. Genom en trappa ner tar du dig till gillestugan som har en öppen spis samt övriga ytor som kan användas till förvaring. Huset är även utrustad med Bergvärme och garage där du kan ta dig direkt in till huset.

Huset står på en lummig, välskött och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och välskött gräsmatta. Dessutom har huset en altan med härlig kvällssol och plats för matgrupp.
Trädgården erbjuder er yta för både lek och avkoppling samt odlingsmöjligheter där en egen kompost är placerad. Här kan ni med andra ord få många härliga dagar!

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Munkåsens hjärta. Munkfors arena ligger inom gångavstånd och centrum finns en cykeltur bort. Dessutom har man grundskola en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Faktorsvägen!


Boarea/biarea
114/114 kvm
Driftkostnad
32 569 kr/år
Tomtarea
1 417 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-28

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Faktorsvägen såldes av oss 2023-03-28. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Faktorsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.