Norrskensvägen 3

Norrskensvägen 3


Spånga, Skattkärr— Skattkärr— Karlstad

Norrskensvägen 3Spånga, Skattkärr— Skattkärr— Karlstad

Fin villa med familjevänligt och sjönära läge!

Detta hus bjuder bland annat på bra planlösning, härlig atmosfär och sociala ytor. Huset är 101+101 kvadratmeter stort och rymmer fem rum och kök. Här bor du naturnära, familjevänligt och sjönära i ett hem i genomgående gott skick och låga driftkostnader. Det stora uterummet är verkligen en av husets absoluta höjdpunkter! Huset har en inbjudande hall med klädhängare och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett mysigt och tidstypiskt kök, tre sovrum, ett badrum, ett underbart allrum som är rymligt och lättmöblerat med fönster åt två håll och gott om plats för möblering. Badrummet är funktionellt med toalett, duschkabin, badrumsskåp och handfat. Villan har även en källare med goda förvaringsmöjligheter, gillestuga, hobbyrum och en renoverad tvättstuga. Den tillhörande tomten är mycket lättskött och passar perfekt för dig som uppskattar att vara utomhus, utan att för den sakens skull vilja lägga hela dagar på underhåll och trädgårdsskötsel. Tomten är 1025 kvadratmeter stor och har stora gräsytor och många soltimmar. Huset värms upp med bergvärme och har energiklass B.

I Spånga ligger dessa populära, trivsamma och fridfulla kvarter. Badplats vid Vänern ligger inom gångavstånd och Skattkärr med skola och matbutik ligger en cykeltur bort. Området bjuder även på lekparker, bra kommunikationer, vackra grönområden och fina skogspartier. Här på Norrskensvägen 3 är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!


Boarea/biarea
101/101 kvm
Driftkostnad
34 798 kr/år
Tomtarea
1 025 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Norrskensvägen såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Skattkärr samt även på Norrskensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad