Västra Sundsviken 71

Västra Sundsviken 71

Slutpris

2 600 000 kr


Norrbyn— Hörnefors— Umeå

Västra Sundsviken 71


Slutpris
2 600 000 kr

Norrbyn— Hörnefors— Umeå

Med havet och horisonten i blickfånget

Härlig fritidshusvilla med vackraste havsutsikt mot horisonten. Komfortabel golvvärme och läckert helglasat uterum ned mot havet. Altaner omsluter uterummet och sträcker sig runt större delen av den härliga fritidshusvillan. Mycket trevligt kustområde. Norrbyn med fiskeläge och färja till Norrbyskär med servering på Norrbyskärs Herrgård och Värdshus, museum, gästhamn. Kylören som varit internationell hamn och där fartyg byggdes förr. I Snöanskärgården finns många härliga utflyktsmål att upptäcka och utforska och Snöanskärgården är ett vanligt utflyktsmål för den som har båt i Umeåtrakten som i övrigt inte har så mycket skärgård. Säljaren brukar ha en liten brygga direkt nedanför altanerna och där brukar båten ligga. Vid boj strax utanför har segelbåten legat på svaj. Välkommen till Skärgården!


Boarea/biarea
85/25 kvm
Driftkostnad
10 842 kr/år
Tomtarea
1 691 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-08

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på Västra Sundsviken såldes av oss 2018-05-08. Se alla våra försäljningar i Hörnefors samt även på Västra Sundsviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.