Fågelvägen 41 / Lugnet / Lycksele

Välunderhållen 1-plans villa

Boarea/biarea
117/49 kvm
Driftkostnad
22 750 kr/år
Tomtarea
1 348 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-11
Bostaden är såld!

Denna villa på fågelvägen såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på fågelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välunderhållen 1-plans villa på Lugnet. 5 rok, varv 3 sovrum. Trevlig planlösning med matplats och allrum centralt placerat i huset. Bergvärme - låg driftskostnad. Stort härlig tomt. Fristående förrådsbyggnad. Vidbyggt varmgarage. Cykelskjul. Bra beläget i lugnt och barnvänligt område. Närhet till älven och fina strövområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Lugnet

Precis som namnet lyder så är detta ett område med ett genomgående lugn med utsikt över älven. Det är en tillhörande del av Lycksele med endast 2 minuter från centrum med bil. Gång och cykelbanor finns i området vilket gör det lätt att ta sig till både skola, jobb och affärer. I området finns främst villor och radhus men även bostad och hyresrätter.

Skola/Förskola

Gång och cykelavstånd för till både förskola, grund och gymnasieskola.

Sport och fritid

I närområdet finns en skidstadio med vinterspår samt rullskidbana på sommaren. Det finns även ishall, gym och fotbollsplan, perfekt för den aktiva familjen.

Närhet

Eftersom att Lugnet ligger angränsande till älven så har man nära till naturen samtidigt som området är mycket centralt. Ett stenkast bort finns den så kallade "Gammplatsen" finns det ett skogsmuseum, kyrka och historiska byggnader.

Populärt område

Lugnet är ett populärt område då det är en fantastisk utsikt över Umeälven i ett harmoniskt område med närhet till både stadsliv och natur.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.