Stråvägen 5 / Hedlunda / Lycksele

Välunderhållen villa i populärt område

Boarea/biarea
112/131 kvm
Driftkostnad
36 966 kr/år
Tomtarea
1 084 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på stråvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på stråvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedlunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam 1-plans villa med källare, i populära Hedlunda. 4 rok, varav 3 sovrum. Ljust och trivsamt kök. Renoverat badrum, toalett och tvättstuga -17. Inglasad altan på baksidan. Vidbyggt garage. Bra beläget i barnvänligt område och med närhet till förskola, skola, skidspår, fina strövområden och badplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Hedlunda

Hedlunda är en by cirka 6 km från Lycksele. I området finns främst villor med närhet till naturen och älven. Det går en gång/cykelbana hela vägen in mot centrum vilket gör att man lätt kan ta en cykeltur eller en frisk promenad in till stan.

Friluftsliv

"För den friluftsintresserade är Hedlunda något av ett paradis med närheten till älven som inbjuder till både fiske och bad. Elljusspår, fotbollsplan, ishockeyplan, tennisplan och skoterleder finns alldeles kring husknuten." http://hedlunda.se/

Skola/Förskola

På Hedlundaskolan går det barn från förskoleklass upp till årskurs sex. I samma byggnad finns även en förskola för yngre barn med totalt tre avdelningar på ett naturskönt område nära skog. Deras högsta prioritet är utelivet då skolorna ligger nära både skog, hockeyplan, fotbollsplan och elljusspår. http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/grundskola/vara-grundskolor/grundskolor/hedlunda-skola/. http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/forskola-och-familjedaghem/vara-forskolor/forskolesidor/hedlunda-forskola/

Närhet

Med närhet till Norrlands ljuva skogar och den friska älven så är man samtidigt bara 10 minuter från centrum vilket gör Hedlunda ännu mer attraktivt. Lycksele flygplats ligger just utanför byn vilket gör att man lätt kan sätta sig på ett flyg ner till huvudstaden.

Familjeliv

Hedlunda är det perfekta området för barnfamiljer då det är en trevlig och lugn by med bra gemenskap. Det finns en bygdegård med ett engagemang där byborna gör Hedlunda ännu trivsammare.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.