Tornvägen 13

Tornvägen 13


Furuvik— Lycksele

Tornvägen 13Furuvik— Lycksele

Välunderhållen villa

Välkommen till Tornvägen och denna villa där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Att förvandla ett hus till ett hem är inte alltid det lättaste, men här finns alla förutsättningar att börja trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången. Huset har vattenburen uppvärmning via fjärrvärme och ansluten via stadsnätet, fiber. Stor plattbelagd uppfart som leder till ett enkel garage. Carport med plats för 2 bilar. På tomten finns även ett fristående förråd, vedförråd och växthus. Från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade altanen som dessutom har en intilliggande altan med tak samt uteplats med trätrall.
På framsidan finner du även en mysig plattbelagd uteplats med utekök och plats för matbord och stolar. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, fotbollsplan, ishockyplan, skidspår, skoterled och fina strövområden.


Boarea/biarea
108/81 kvm
Driftkostnad
47 639 kr/år
Tomtarea
1 033 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Tornvägen såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Tornvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad