Jakob Grubbs väg 5

Jakob Grubbs väg 5


Grubbe— Umeå

Jakob Grubbs väg 5



Grubbe— Umeå

Välbyggd villa med äppelblom, låga driftskostnader och snyggt badrum. Fint läge på Grubbe.

Välbyggd villa med fyra rum och kök med bra läge på attraktiva Grubbe. Huset har ett snyggt helrenoverat och exklusivt badrum och nyare energisnåla fönster (med garanti till år 2025). Rymlig källare med tvättstuga, torkrum med tvättlinor (där du kan torka stora mängder tvätt). Dessutom matkällare, förvaring och möjlighet att inreda gillestugan till hobbyrum, yogastudio, gym, man cave, hemmabio. Eller kanske ett extra sovrum/arbetsrum.
Här bor du med en härligt uppvuxen trädgård i västerläge med gammal röd rosenrabatt, frodig häck, perenna växter, trädgårdsland, uteplats, garage samt en låg driftskostnad. Många barnfamiljer i området. Nära till förskolor, skolor, konstgräsplan, skatepark och bibliotek. Vintertid nära till pulkabacke och längdskidåkning. På våren fågelskådning i älvslandskapet vid Umeälven, sommartid cykelturer och promenader längs strandpromenaden, t ex tre km till Umeå centrum. Ett lugnt läge i naturskön omgivning och ändå så nära allt.


Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
35 347 kr/år
Tomtarea
970 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-03-09

Mäklarhuset Umeå

Denna villa på Jakob Grubbs väg såldes av oss 2023-03-09. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Jakob Grubbs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.