Norra Majorsgatan 17 B / Haga / Umeå

Toppenfin rymlig trea på Haga. Låg avgift där kabel-tv, internet och carport ingår!

Utgångspris
2 975 000 kr
Boarea
85,8 kvm
Avgift
5 293 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse Budgivning

Välkommen att uppleva denna toppenfina och rymliga trea som det finns så mycket gott att säga om! Detta är ett fräscht boende med välplanerade kvadratmeter, öppna sällskapsytor, ljusinsläpp från många fönster, praktisk och supertrevlig kökslösning, helkaklat stilrent bad-/tvättrum, inglasad balkong mot söder, klädkammare till förvaring och dessutom får du bo i en central men ändå lugn del av Umeå. Ytterligare ett stort plus är ekonomin som visar en låg månadsavgift där kabel-tv, internet och carportplats inklusive motorvärmarel och förråd ingår. Byggår 2014.

Bilder
Sponsrade länkar
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum/kök
Vardagsrum/kök
Vardagsrum
Kök
Balkong
Kök
Kök
Badrum
Sovrum 1
Visa alla 21 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planlösning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Detta är ett mycket fräscht och trevligt boende med bra planlösning, öppna ytor, fina ljusinsläpp från många fönster i tre väderstreck, ljus inredning och enhetligt ekgolv i hela lägenheten.

  Hall:
  Mycket trivsam entré med ljusa väggar och dagsljus som strömmar in från ett fönster. Här finns plats för avhängning och ingång till en praktisk klädkammare. Hallen är även möbleringsbar.

  Kök/vardagsrum:
  Ljust kök och vardagsrum i en helt öppen planlösning, vilket medför att du får ett stort sällskapsrum som ger fina förutsättningar för umgänge. I detta rum är ljusinsläppet väl tilltaget med många fönster utmed en stor del av ytterväggen. Här finns även en helglasdörr ut till den inglasade balkongen.

  Köksdel:
  Köket är stilrent inrett med släta vita luckor och vitt kakel som matchas med mörka bänkskivor. En trevlig inredningsdetalj är den nätta och flyttbara köksön som ger extra förvaringsutrymme, mer avställningsytor och ett par sittplatser. Längre ut i rummet finns gott om plats för en stor matgrupp. Kökets maskinella utrustning: Fullstor kyl, fullstor frys, spis, rostfri fläktkåpa, inbyggd mikro samt diskmaskin.

  Sovrum:
  Två sovrum i olika storlek, båda ljusa och fina. Det största sovrummet har två fönster i olika väderstreck och tre garderober till förvaring. Här finns plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna.

  Badrum/tvättrum:
  Snyggt helkaklat badrum kombinerat med tvättrum. Vita väggar och ett grått golv med skön golvvärme. Inredningen består av wc, handfatskommod med underskåp, spegel, duschhörna med vikvägg, högskåp, tvättmaskin och torktumlare.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  85,8 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  3 (2 sovrum)
 • Våning:
  3 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  2014
 • Kommentar, byggnad
  Bostadsrättsföreningen består utav 16 lägenheter.
 • Allmän information
  På gården finns en gemensam uteplats och ett gemensamt växthus.
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Energiprestanda:
  84 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2018-02-26
 • Besiktningsman:
  Riksbyggen
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Kabel-tv och internet ingår i månadsavgiften.
Inglasad balkong
 • En rymlig inglasad söderbalkong med trätrall förlänger sommarhalvåret och ger ett extra rum till lägenheten.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Carportplats med elstolpe och förråd ingår i månadsavgiften.
Ekonomi
 • Avgift:
  5 293 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-TV och carport
 • Hushållsström:
  360 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  360 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Kostnaden för el är beräknad utifrån säljarens elförbrukning. Enligt årsredovisningen ingår bostadsrättstillägg i föreningens fastighetsförsäkring.
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  6,74742
 • Andel av årsavg.:
  6,72926
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga kända avgiftsförändringar
Föreningen
 • Benämning:
  Brf Krutet
Området
 • Haga är en populär stadsdel som kombinerar en blandad bebyggelse och många grönområden med direkt närhet till stadens puls. Många fina parker och lekplatser finns på gångavstånd, såsom Hagaparken.Här finns även flera förskolor och skolor liksom idrottsarena. Det trevliga Gammliaområdet med museum, café och olika aktiviteter för stora och små nås på promenadavstånd, liksom motionsspår. Från Haga nås även hela centrala Umeås utbud av restauranger, butiker och serviceutbud på några minuters promenad
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Klicka här för att börja använda kartan
Området

Haga

Nära till allt

Allmänt

En av Umeås äldre stadsdelar som började byggas under 20-talet och med gångavstånd till Umeå centrum. Haga är en populär stadsdel som kombinerar en blandad bebyggelse och många grönområden med direkt närhet till stadens puls. Bebyggelsen är av blandad karaktär med privatägda hyreshus, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt.

Rekreation

På Haga finns flera parker och grönområden med närhet till både I-20 området och Stadsliden. På I-20 området finns idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden. Stadsliden erbjuder strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Från Haga når man även Gammliaområdet där det anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här finns restauranger, livsmedelsbutik, gym, frisör, butiker och bensinstationer. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skola upp till årskurs 9. Från Haga nås även hela centrala Umeås utbud av restauranger, butiker och service på några minuters promenad.

Kommunikation

Centrala Umeå nås på några minuters promenad eller en kort cykeltur. Goda bussförbindelser gör att man enkelt tar sig både till centrum och upp på universitetsområdet.

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier