Norra Majorsgatan 17 B / Haga / Umeå

Toppenfin rymlig trea på Haga. Låg avgift där kabel-tv, internet och carport ingår!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
85.8 kvm
Avgift
5 293 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Majorsgatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Norra Majorsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att uppleva denna toppenfina och rymliga trea som det finns så mycket gott att säga om! Detta är ett fräscht boende med välplanerade kvadratmeter, öppna sällskapsytor, ljusinsläpp från många fönster, praktisk och supertrevlig kökslösning, helkaklat stilrent bad-/tvättrum, inglasad balkong mot söder, klädkammare till förvaring och dessutom får du bo i en central men ändå lugn del av Umeå. Ytterligare ett stort plus är ekonomin som visar en låg månadsavgift där kabel-tv, internet och carportplats inklusive motorvärmarel och förråd ingår. Byggår 2014.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

Nära till allt

Allmänt

En av Umeås äldre stadsdelar som började byggas under 20-talet och med gångavstånd till Umeå centrum. Haga är en populär stadsdel som kombinerar en blandad bebyggelse och många grönområden med direkt närhet till stadens puls. Bebyggelsen är av blandad karaktär med privatägda hyreshus, bostadsrättslägenheter och småhus med äganderätt.

Rekreation

På Haga finns flera parker och grönområden med närhet till både I-20 området och Stadsliden. På I-20 området finns idrottsarenan Vildmannavallen och motionspår, utegym och strövområden. Stadsliden erbjuder strövområden med flera motionsspår som vintertid prepareras för skidåkning. Från Haga når man även Gammliaområdet där det anordnas årlig julmarknad samt traditionsenligt midsommarfirande.

Service

Här finns restauranger, livsmedelsbutik, gym, frisör, butiker och bensinstationer. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skola upp till årskurs 9. Från Haga nås även hela centrala Umeås utbud av restauranger, butiker och service på några minuters promenad.

Kommunikation

Centrala Umeå nås på några minuters promenad eller en kort cykeltur. Goda bussförbindelser gör att man enkelt tar sig både till centrum och upp på universitetsområdet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.