Stenmarksvägen 7 B

Stenmarksvägen 7 B


Haga— Umeå

Stenmarksvägen 7 BHaga— Umeå

Fantastisk 4:a med gavelläge och öppenspis. Bra läge nära centrum!

Letar du efter en stor lägenhet nära centrum, då är denna fantastiska bostadsrätt något för dig!
Denna unika och fina gavel- 5:a ombyggd till 4:a är belägen på första våningen, endast en halvtrappa upp och har ett av de bättre lägena i området. De 103 kvm disponeras av ett trevligt renoverat kök, vardagsrum med burspråk och öppenspis, tre fina sovrum, helkaklat badrum samt en gästtoalett. Mycket trivsam och charmig lägenhet som är smakfullt inredd med snyggt kombinerade material och färger samt en inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du i en välskött förening med mycket bra ekonomi och extremt låg nettoskuldsättning, bara ca 1700 kr/kvm. I föreningen finns bastu att hyra, boulebana och odlingslott för den trädgårdsintresserade. I området finns förskola och skola samt gångavstånd till centrum med dess utbud. Varmt välkommen till Stenmarksvägen 7 B och denna fina bostadsrätt!


Boarea
103 kvm
Avgift
6 402 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-11

Mäklarhuset Umeå

Denna lägenhet på Stenmarksvägen såldes av oss 2024-01-11. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Stenmarksvägen.

Boka värdering
Christer Bergh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad