Solum 418

Solum 418


Älandsbro— Härnösand

Solum 418Älandsbro— Härnösand

Lantlig villadröm med ett svårslaget läge!

Den lantliga villadrömmen med en enastående vacker sjötomt kan nu bli er verklighet! När läget knappt kan bli bättre finns här även en härlig trädgård, rymlig villa och oerhört stor potential att ta tillvara på.

Huset som uppfördes 1980 av nuvarande ägare har en tilltalande planlösning i suterräng och ger drygt 200 kvm fördelat om två plan. Det finns 7 rum och kök varav 4 rymliga sovrum, i varje våningsplan finns dessutom sällskapsytor, våtrum och rikligt med förvaring. Det som kanske är absolut bäst med huset är den fina planlösningen på entréplanet som toppas av härlig utsikt mot både gården och sjön. Från balkongen och altanen fångas sol större delen av dagen och det går enkelt att utöka med större ytor om behov finns. Huset har ett vattenburet värmesystem som med fördel kan uppgraderas till ex. bergvärme eller luft/vattenvärmepump. För er som vill jobba hemifrån eller bara behöver ett snabbt bredband så finns Servanets fiber installerat.
Om ni söker efter mysfaktorer så finns det en härlig öppen spis och dessutom en värmande bastu.

Vid sidan om huset finns ett rymligt garage om ca 50 kvm ursprungligen byggt som ett dubbelgarage. Framför garaget finns även plats för flera bilar. Tomten om hela 3700 kvm skapar utrymmen för bland annat trädgårdsodlingar, växthus, fler uteplatser och massvis med lek för barnen. Vid stranden kan ni nå Åmsjön fina bad- och fiskevatten via båt, kajak eller varför inte ta några simtag när temperaturen tillåter. Oavsett om det är en snörik vinter eller solig sommar så kommer ni ha magiska dagar med sjön som närmaste granne.

Från gården är det endast 75 meter till busshållplats och förbipasserande skolbussar finns likaså väldigt nära. In till centrala Älandsbro är det endast 5 minuter med bil och ca 10 minuter till centrala Härnösand.

Varmt välkomna att kontakta oss för intresseanmälan!


Boarea/biarea
150/61 kvm
Driftkostnad
26 178 kr/år
Tomtarea
3 700 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-14

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Solum såldes av oss 2023-11-14. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på Solum.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad