Färjevägen 27 B / Alnö / Sundsvall

3:a i entréplan i centrala Alnö

Slutpris
865 000 kr
Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Färjevägen såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Färjevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alnö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna centrala 3:a i entréplan mitt i Alnö centrum. Ett mycket attraktivt och populärt läge. Här bor man med direkt närhet till ICA, apotek, bageri m m och busshållplatsen ligger nära intill. Bostaden är ljus och rymlig och har en inglasad balkong i soligt läge. Stabil och bra bostadsrättsförening. Kort kö till p-plats med motorvärmare.

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Alnö

Alnö även kallat Norrlands Hawaii är en populär stadsdel där det i centrum finns all tänkbar service. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Service

Här finns bland annat livsmedelsbutik, apotek, frisör, tandläkare, gym, café och konditori, restauranger, kiosk, bensinmack och pizzeria. Det finns även vårdcentral, äldreboende och bostadsanpassning för dig som har handikapp eller funktionsnedsättning.

Fritid

Området erbjuder många fritidsaktiviteter såsom simhall, fotbollsplan, fallskärmshoppning, Vindhem seglarhamn med båtklubb, bågskytte, golfrange, m.m. På Alnö kan man även hitta bibliotek, Alnö fritidsgård och tre naturreservat bland annat Stornäsets naturreservat, Alnöbadet (inomhusbad) och kommunala friluftsbad som exempelvis Tranviken, Slädaviken, Hartungviken och Bänkåsviken.

Kommunikation

Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv. Det är ca 20 min restid till Sundsvall centrum som ligger 10-15 km från Alnö, åker du med kollektivtrafik kan du se turlista på Din tur.

Familjeliv

På Alnö finns det fem skolor och tio förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.