Räbbmogatan 17

Räbbmogatan 17

Slutpris

2 300 000 kr


Alnö— Sundsvall

Räbbmogatan 17


Slutpris
2 300 000 kr

Alnö— Sundsvall

Familjevilla med centralt läge!

Välkommen till denna familjevilla centralt belägen på Alnö!

Villan har ett bekvämt läge med närhet till bland annat skolor, förskola, Äppellunda IP, skidstadion, pizzerior och livsmedelsbutik. Här kan du njuta av ett bekvämt och praktiskt boende med gott om plats för hela familjen.

Det generösa vardagsrummet erbjuder en mysig och avslappnad atmosfär där familjen kan samlas för trevliga stunder tillsammans. Köket ligger i bekväm anslutning till vardagsrummet tillsammans med en rymlig matplats.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum med plats för hela familjen. Här kan du dra dig tillbaka för en god natts sömn och det finns även ett praktiskt allrum vilket är perfekt för barnfamiljen. Övervåningens badrum är utrustat med badkar medan det i entréplanet har dusch. Det fjärde sovrummet ligger i entréplanet i anslutning till hallen.

I trädgården finns gott om plats för lek och avkoppling för både stora och små. Det finns också en stor altan där du kan njuta av solen och en härlig grillkväll med vänner och familj. På fastigheten finns också ett fristående garage med anslutande förråd.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk familjevilla med centralt läge på Alnö, som erbjuder alla möjligheter för ett bekvämt och trivsamt boende. Kom och upplev detta härliga hem med egna ögon!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
33 498 kr/år
Tomtarea
1 217 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Räbbmogatan såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Räbbmogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.