Raholmsvägen 86

Raholmsvägen 86

Slutpris

4 700 000 kr


Alnö— Sundsvall

Raholmsvägen 86


Slutpris
4 700 000 kr

Alnö— Sundsvall

Med havet som granne och solen som vän!

Varmt välkommen till Raholmsvägen 86 som erbjuder en havsnära villa med närhet till bad, båtbrygga, natur samt cykelavstånd till skola och förskola - och samtidigt med hela Sundsvalls och Birstas utbud inom räckhåll.

Villan erbjuder i entréplanet en inbjudande hall med gott om förvaring, rymligt sovrum, totalrenoverat kök med köksö samt ett stilrent helkaklat badrum med plattor av marmor. Vardagsrum med öppen planlösning och underbar takhöjd, stora fönsterpartier som vetter mot havet. Täljstenskamin finns dessutom som skänker mysig hemkänsla och värme till bostaden. Vidare finns den charmiga ovanvåningen med badrum med toalett och två mindre sovrum. Härifrån är utsikten magisk.

Till fastigheten hör också ett gästhus med badrum och kök samt ett garage med vatten och avlopp. Uppfart med plats för flera bilar, flera förråd och huset omges av en härligt uppvuxen tomt.

Området är väldigt trivsamt med närhet till promenadvägar i skogen samt längs vattnet. Nyöppnat gym finns på några minuters gångväg och restaurang Carlsvikspiren samt Café Virriga bakverk når du med bara en kort cykeltur.

Detta är en bostad och ett läge som måste upplevas på plats.
Varmt välkomna att boka er för en visning!
Malin på Mäklarhuset


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
47 400 kr/år
Tomtarea
1 715 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-29

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Raholmsvägen såldes av oss 2023-11-29. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Raholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.