Norra Fällöviken 235 / Norra Fällöviken / Härnösand

Arrende med superfint läge och brygga!

Slutpris
330 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
11 743 kr/år
Tomtarea
450 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norra Fällöviken 235 såldes av oss 2020-08-06. Se alla våra försäljningar i Härnösand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Fällöviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges en möjlighet att förvärva en arrenderad sommardröm på Norra Fällöviken! Med ett bekvämt avstånd på ca 10 minuter till Centrum. Nu kan du njuta av sköna dagar precis vid havet på detta idylliska ställe. Huvudstugan är i behov av renovering och inrymmer i dagsläget ett vardagsrum, kök, inglasad altan och två sovrum.
Här finns även en altan som vetter ut mot vattnet som bokstavligt talat ligger ett stenkast bort, kom och titta får ni se! På tomten finns även en sovstuga. I anslutning till sovstugan finns redskapsbod,bastu, relax och tvättstuga samt utedass. Även dessa byggnader är i behov av renovering. Spendera resten av hemestern på Norra Fällöviken 235, vi ses på visning!

Det går ej att friköpa tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.