Bofinksvägen 5 / Stenhammar / Härnösand

Toppfräsch enplansvilla på vackra Stenhammar!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea/biarea
115/36 kvm
Driftkostnad
38 453 kr/år
Tomtarea
998 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-12-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Bofinksvägen såldes av oss 2019-12-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Bofinksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig nyrenoverad enplansvilla i gott skick som smakfullt renoverats med genomgående ljusa trägolv i hela huset och nytapetserade väggar.

Du möts direkt av en mysig ombonad hall som leder rakt in husets alla rum. Ett öppet och socialt hem med vardagsrum och kök i nära anslutning. Köket har en toppmodern induktionshäll, splitterny inredning och vinkyl samt gott om plats för flera middagsgäster. Även duschrummet är nyrenoverat med tilltalande färgval i gråa nyanser och en toppmodern spegel med touchfunktion för belysningen. Stort garage med generöst förrådsutrymme intill.

Här bor man i ett rofyllt område på en lugn återvändsgata med gång och cykelväg till Gerestaskolan. Ett stenkast bort ligger Vårdkasen med vackra skogar, stigar och stora friluftslivsmöjligheter.

Välkommen till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhammar

På Stenhammar har du närhet till såväl samhällsservice som skog och natur. Ett familjevänligt bostadsområde med både villor och en bostadsrättsförening med bostadsrättsparhus.

Förskolor och skolor

I närområdet finns Tjäderns och Svalans Förskolor och till Gerestaskolan är det cirka en kilometer om man går eller cyklar och cirka tre kilometer om man åker bil. På Gerestaskolan finns det barn i förskoleklass till årskurs 6. Här finns grundskola, fritidshem, grundsärskola och träningsskola. Det är cirka två kilometer till Kristinaskolan som är en specialskola för döva och hörselskadade barn.

Sport och fritid

Från Stenhammar är det väldigt nära till Vårdkasen som har fina strövområden och klapperfält. Här finns en skidbacke i söderläge med fyra nedfarter i olika svårighetsgrad, hopp och rails samt en pulkabacke bredvid barnbacken. Här finns dessutom ett antal välpreparerade skidspår för den som vill åka längdskidor. Uppe på toppen finns även ett utkikstorn med fantastisk utsikt över staden och Södra Sundet och en restaurang som erbjuder middagar med en slående utsikt över staden. På Vårdkasen anordnas även aktiviteter med mountainbike, down hill, backtävlingar med bil, orientering

Kommunikation

Till och från Stenhammar kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 39 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka tre kilometer.

Närområde

I närområdet finns Willys Matmarknad. I närområdet finns också en park med fotbollsplan, frisbeegolf, BMX- och skatepark. Ner till stadens innerkärna med bl.a. butiker, livsmedelsaffärer, caféer, restauranger, biograf, simhall, konsthall och teater är det cirka tre kilometer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.