Bölen 120 / Brunne / Härnösand

Charmigt sommartorp i lantlig idyll!

Slutpris
450 000 kr
Boarea
ca 55 kvm
Driftkostnad
14 422 kr/år
Tomtarea
2 003 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på bölen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på bölen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har den glädjen att få presentera detta otroligt charmiga sommartorp i en lantlig idyll i Bölen. Nedre plan erbjuder ett ljust kök med vedspis, vardagsrum i vinkel samt duschrum med mulltoa. På övre plan finns plats för dubbelsängen men här är lågt i tak. Invid entrén finns en altan med tak som erbjuder plats för stolar och bord för mysiga fikastunder. Stugan ligger högt på en slät och fin trädgårdstomt med återkommande perennaväxter. Förrådsbod med vedbod och utedass. Det är promenadavstånd till sjön om man vill svalka sig med ett dopp eller prova fiskelyckan för en abborre.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Brunne

Välkommen till Brunne, knappt två mil väster om Härnösand. Här finns en lanthandel och en automatisk bensinstation samt Brunnegårdens ålderdomshem. Brunne är en omtyckt och familjevänlig by.

Förskolor och skolor

I Brunne skola går barn i årskurs 1 - 6 samt det finns en förskoleklass. Det finns en stor skolgård som bjuder in till lek och rörelse med skogen på gångavstånd. Det finns ett fritidshem, Stigsjö Förskola. Brunne skola har en egen kock som lagar skolmaten. På skolan går ungefär 130 elever.

Sport och fritid

Stigsjö IP består av flera fotbollsplaner samt en fin parkering. Vid fotbollsplanen på Stigsjö IP finns ett elbelyst motionsspår som vintertid görs i ordning för längdskidor.

Kommunikation

Till och från Brunne kan du ta dig till och från med buss eller bil. Buss nr 511 trafikerar området med regelbundna turer.

Närområde

Det är mycket fin natur runt Brunne och Stigsjö. Badplatsen Stallarna vid Brunnesjön är mycket populär och lockar många badgäster. Vid Brånsviken i Långsjön finns en mindre badplats. En fin barnvänlig badplats ligger i Starred och dit är det ca 5 km. Risnäs är en liten plats som ligger ca 2 mil väster om Härnösand. Här är närheten till naturen det mest påtagliga då naturupplevelserna avlöser varandra. Tycker man om att gå i skog och mark, stöta på en älg eller plocka bär och svamp - då är Risnäs platsen för dig. Det är nära till Gussjön där man kan bada och fiska eller varför inte paddla kanot. Gussjöleden är en kanotled som löper mellan de långsträckta sjöarna Långsjön och Gussjön. Leden är ca 29 km lång. I Risnäs harJanne Vängman-sällskapet sin hemvist där de håller föreställningar och andra aktiviteter några veckor varje sommar. Janne vängman-torpet utgör ett delstopp på Janne Vängmanleden som är en vandringsled mellan Västanå bruk och Rotsjögård som är ca 2 mil lång.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.