Brunne 794

Brunne 794

Slutpris

375 000 kr


Brunne— Härnösand

Brunne 794


Slutpris
375 000 kr

Brunne— Härnösand

Fint och charmigt torp i Brunne!

Välkomna till detta natursköna och mycket charmiga torp i Risnäs, nordväst om Brunne!
Detta är perfekt för er som drömmer om ett klassiskt torp med karaktäristiska egenskaper. Här finns både vedspis och braskamin, slipbara trägolv, spröjsade fönster och vackra Carl Larsson-tapeter.
Torpets nedervåning är rymlig och består av en hall med förvaringsutrymme, ett kök med bra tillagningsytor, ett litet wc-rum och inte minst det fina allrummet med en värmande eldstad. En trappa upp finns den mysiga övervåningen med fin takhöjd och två rymliga rum med plats för flera bäddar. I det gula uthuset som erbjuder gott om plats för förvaring finns även ett fint gästrum med ytterligare bäddplatser.

Vi tror att detta kan bli en plats för återhämtning och naturupplevelser, men också för minnesvärda familjemiddagar. I den lummiga trädgården (kanske under en av ekarna) eller på den rymliga altanen finns plats för långbord och stora sällskap.
Vill ni inte stanna hemma? Packa picknickkorgen och bege er till den närliggande sjön för ett dopp, eller varför inte plocka bär och svamp i den vackra skogsmarken runt knuten.


Boarea/biarea
57/17 kvm
Driftkostnad
12 354 kr/år
Tomtarea
2 885 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-09

Mäklarhuset Härnösand

Denna fritidshus på Brunne såldes av oss 2023-09-09. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Brunne.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.