Byåkersvägen 6 / Byåker / Härnösand

Fin villa i populära Byåker

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea/biarea
110/138 kvm
Driftkostnad
34 925 kr/år
Tomtarea
1 202 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på byåkersvägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på byåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byåker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byåker med sitt lantliga, barnvänliga och behändiga läge erbjuder nu en villa med rymd, påkostade renoveringar och en mycket vacker trädgård.
Nuvarande ägare har tagit väl hand om villan och hunnit med bland annat utbyggnation, dränering, takbyte, stambyte samt bergvärmeinstallation.
110 + 138 kvadratmeter med 5 rum och kök på entréplan samt ett rymligt källarplan med fina biutrymmen. Några godbitar är exempelvis det luftiga köket med vedspis, det helkaklade bad/duschrummet samt det vidbyggda garaget för den motorintresserade.
Läget är dock en av de främsta fördelarna. Trädgårdstomten har ett påkostat växthus, vackra rabatter, pallkragar, en mysig grillplats och en stenlagd uteplats för sommarens varma dagar. Strax nedanför tomten rinner en liten bäck och vid den lummiga dungen blommar vitsippor under försommaren.
Planera in ert besök genom att boka in er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Byåker

Byåker är ett charmerande villaområde ungefär sex kilometer utanför centrum i Härnösand. Området är särskilt populärt bland barnfamiljer. Du har närhet till vacker natur med bär- och svampmarker men också en snabb cykeltur in till tätbebyggelse! Här bor ni också granne med vackra Säbrå kyrka som är en stämningsfull mötesplats för gammal som ung.

Förskola och skolor

Ungefär 3,5 kilometer bort finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan ungefär 4 kilometer bort går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Fem kilometer bort finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

En cykel- eller biltur bort finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Du tar dig enklast hit med bil, cykel eller en frisk promenad för den hurtiga. Buss 511 trafikerar också området regelbundet under vardagarna med tider som är bra anpassade för skolgång och kontorstider.

Närområde

I närheten finns vackra Säbrå kyrka som under sommarmånaderna håller loppis och fika. Ännu närmre finns också Franzéns kulle som under försommaren doftar ljuvligt utav liljekonvaljer. Precis över vägen från Franzéns kulle kommer man till Helgumsån & Nässjön, här finns bland annat badplats, bra fiskemöjligheter samt trivsamma promenadstråk.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.