Diskusvägen 11

Diskusvägen 11


Murberget— Härnösand

Diskusvägen 11Murberget— Härnösand

Välskött villa med fin hörntomt och en häftig planlösning

Välkomna till ett mycket trivsamt och väl omhändertaget hem som nu söker efter nya ägare.
Detta hus erbjuder ytor utöver det vanliga med funkisliknande inslag. Det ni säkerligen kommer uppskatta är den generösa takhöjden och den förskjutna planlösningen vilket skapar en härlig rymd och ljusinsläpp.
Husets har 5 rum och kök med 3st sovrum som med enkla medel kan bli 4st. Det renoverade köket med köksön erbjuder fina ytor för matlagning och i det rymliga vardagsrummet finns den stora matplatsen och mycket generösa sällskapsytor. Kort och gott en plats att samla familj & vänner. Som en förlängning av vardagsrummet finns altanen utanför med markis och bra läge intill trädgårdstomten. Här ryms bord och stolar, det finns vy över den barnvänliga tomten och dessutom försedd med ett lyxigt spabad är detta en given plats för somriga utemiddagar eller varför inte vinterbad under stjärnhimlen. Vidbyggt huset finns det luftiga varmgaraget som med ca 35 kvm ger plats för den stora bilen och praktiska arbetsytor.
Fjärrvärme, fiber och hemlarm finns installerat i huset, allt för ett bekvämt och smidigt boende. Mer detaljer går att finna under den omfattande renoveringslistan.

Varmt välkomna med er visningsbokning!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
40 862 kr/år
Tomtarea
966 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Diskusvägen såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Diskusvägen.

Boka värdering
Markus Bylund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad