Frideborgsgatan 23 / Brännan / Härnösand

Charmigt hus på Brännan!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
110/90 kvm
Driftkostnad
38 308 kr/år
Tomtarea
1 066 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Frideborgsgatan såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Frideborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brännan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med sin charm, idylliska trådgård och välkomnande uppfart tar denna fastighet er med storm. Det är lätt att förälska sig i den uppvuxna och lummiga trädgården med alla sina äppelträd, eller den trevliga känslan i huset. Huset behöver en ägare som är händig och/eller kan ge huset den kärlek det är i behov av. När man stiger in i huset möts man av hallen som leder en vidare förbi badrummet och sovrummet tills man kommer till de sociala ytorna i huset, köket, matrummet och vardagsrummet. Under sommaren förlängs dessa ytor då utgången till altanen finns i vardagsrummet. På ovanvåningen finns ett wc-rum, två sovrum och ett rum där möjligheterna fortfarande står framför dörren, detta rum kan med fördel inredas till ytterligare ett sovrum eller varför inte ett allrum.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration