Furuvägen 10

Furuvägen 10

Slutpris

1 200 000 kr


Hälletorp— Härnösand

Furuvägen 10


Slutpris
1 200 000 kr

Hälletorp— Härnösand

Toppenläge på Hälletorp!

Varmt välkommen till Furuvägen 10.

Nu har jag glädjen att erbjuda ett fantastiskt radhus med ett av de bättre lägena på Hälletorp. Bostaden är beläget i radhuslängan längst ner vilket ger både insynsskydd och väldigt många soltimmar. Detta hem är perfekt för dig som söker ett bekvämt & enkelt men ändå modernt boende. Köket är renoverat 2010 och välutrustat med allt du behöver för att laga god mat och bjuda in vänner och familj för att umgås. På övervåningen finns det flera sovrum och badrum som garanterar bekvämt boende för hela familjen. Vinden är inredd till ett stort sovrum med förråd.

Den ljuvliga baksidan erbjuder både ett inglasat uterum samt en stor altan och är ett verkligt paradis med soliga och skuggiga platser där du kan koppla av och njuta av varma dagar.

Garageplats med motorvärmare ingår. I närområdet finner du fina motionsspår och en lekpark, vilket är helt perfekt för både barnfamiljen eller naturmänniskan. Goda bussförbindelser finns till centrum. I samfällighetsavgiften på 900 kr per månad ingår bland annat 2 mbit bredband från Servanet.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea/biarea
114/25 kvm
Driftkostnad
53 092 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-18

Mäklarhuset Härnösand

Denna radhus på Furuvägen såldes av oss 2023-08-18. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.