Furuvägen 84

Furuvägen 84


Hälletorp— Härnösand

Furuvägen 84Hälletorp— Härnösand

Trevligt radhus med fint inglasat uterum!

Välkommen till detta trevlig radhus på Furuvägen i ett mysigt område som erbjuder många lekytor för barnen och där man enkelt tar sig ut i elljusspåret för en löprunda eller varför inte en skidtur på vintern.

Det första som möter dig är den välskötta framsidan med en välkomnande altan, där du kan njuta av soliga mornar. När du kliver in i radhuset kommer du omedelbart att känna dig som hemma. Hallen har blivit utbyggd för att skapa extra utrymme och ljus, och den moderna designen ger en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är mycket trivsamt och vardagsrummet rymligt och med utgång till det inglasade uterummet med anslutande altan.

På övervåningen hittar du tre sovrummen, ytterligare ett finns på vindsvåningen. Här finns gott om plats för hela familjen och möjligheter att anpassa rummen efter dina önskemål. De lugna och avkopplande färgscheman skapar en fridfull atmosfär.

I samfällighetsavgiften ingår bland annat en plats i garagelängan och grundavgift för fiber via Servanet.


Boarea/biarea
114/25 kvm
Driftkostnad
47 422 kr/år
Tomtarea
147 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-11

Mäklarhuset Härnösand

Denna radhus på Furuvägen såldes av oss 2023-11-11. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Furuvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad