Hässjevägen 21 / Bondsjöhöjden / Härnösand

Familjevilla på barnvänliga Bondsjöhöjden

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
50 412 kr/år
Totalareal
960 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Hässjevägen såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hässjevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bondsjöhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna rymliga familjevilla på barnvänliga Bondsjöhöjden. Här erbjuds en rymlig och välhållen villa med bland annat 3-4 sovrum, renoverat helkaklat duschrum, ljust kök och rymligt vardagsrum. Nedre plan erbjuder stort allrum med braskamin, sovrum/hobbyrum samt dusch och bastu.

Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, lättskött tegelfasad, larm finns och internet via fiber. Härlig uppvuxen trädgård med många soltimmar som gränsar mot skogen. Stor altan med gott om plats för trädgårdsmöbler samt en inglasad del för de dagar då man heller sitter inomhus. Huset ligger sist på en återvändsgata.
Garage med förrådsdel.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bondsjöhöjden

Området Bondsjöhöjden ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse. Bondsjöhöjden ligger nordväst om Härnösands centrum. Bondsjöhöjden ingår i Säbrå församling, till skillnad från större delen av staden som tillhör Härnösands domkyrkoförsamling.

Förskola och skolor

Här finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Bondsjöhöjden kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka fyra kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.