Hjortronstigen 3 / Erikdal / Härnösand

Trivsamt boende med praktisk planlösning på Härnön!

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea
151 kvm
Driftkostnad
19 030 kr/år
Tomtarea
572 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hjortronstigen såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hjortronstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Erikdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss presentera detta barnvänliga och naturnära boende på lugn återvändsgata. Närhet till skola, förskola, busskommunikation, livsmedelsbutik samt Högslätten. Praktisk planlösning med allt en familj behöver. Nedre plan erbjuder en ljus rymlig hall, vardagsrum med mycket ljusinsläpp, kök, duschrum samt tvättstuga - genomgående akustiktak. Härligt övre plan med 4 sovrum, allrum, WC, bastu samt klädkammare. Vattenburet värmesystem och luft-vatten värmepump. Ny fasad, nya fönster och dörrar. Stort garage. Fin grönskande trädgård med äppelträd och jordgubbsland, tomten avgränsar mot stort skogsområde. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten