Hovsgatan 46

Hovsgatan 46


Härnön— Härnösand

Hovsgatan 46Härnön— Härnösand

Elegant lägenhet med svårslagen utsikt!

Vi har glädjen att presentera denna fantastiskt eleganta lägenhet med ett svårslaget läge! Lägenheten är mycket välkomnande och hemtrevlig. Då man stiger in genom dörren möts man direkt av utsikten och det renoverade köket. Lägenheten är registrerad som en fyrarumslägenhet då två sovrum ihop till ett, vid tidigare ombyggnation, vilket går att återställas om behovet finns. Denna lägenhet har allt man vill ha och behöver för ett bekvämt boende. Havsutsikt finns från alla fönster, men utsikten gör sig ändå bäst från balkongen, där man kan sitta och njuta av goda middagar och se på årstiderna som skiftar utanför.

Månadsavgiften om 5 039 kr där ingår grundutbudet på kabel-TV och 50 mbit bredband från Tele2 via gruppavtal, värme och vatten. Brf Sundet är en stabil förening med god ekonomi. På innergården mellan husen finns en fin uteplats med grill och odlingslådor. Får du övernattande gäster så finns en övernattningslägenhet att hyra.

Här bor du centralt med bara några minuters promenad in till centrum. Vill du spela boule eller ta en promenad längs med vattnet finns den möjligheten precis invid knuten.


Boarea
91.5 kvm
Avgift
5 039 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2023-12-06

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Hovsgatan såldes av oss 2023-12-06. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hovsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad