Kackelabacken 33 / Stenhammar / Härnösand

Rymligt kedjehus med bästa läget!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea/biarea
142/9 kvm
Driftkostnad
34 527 kr/år
Tomtarea
378 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan med souterräng
Såld
2014-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kackelabacken såldes av oss 2014-10-07. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kackelabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna 2-plansvilla med källare på Kackelabacken 33. 5 rum och kök varav 3-4 sovrum samt en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Stort allrum högst upp i huset med fin utsikt. Uteplats på både framsida och baksida med soltimmar från morgon till kväll. Perfekt för dig som vill ha närhet till livsmedelsaffär, dagis, grundskola samt natur. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.