Kackelabacken 6

Kackelabacken 6

Slutpris

1 700 000 kr


Stenhammar— Härnösand

Kackelabacken 6


Slutpris
1 700 000 kr

Stenhammar— Härnösand

Charmigt kedjehus på Stenhammar!

Med nöje presenterar vi nu detta fina kedjehus beläget på lugna och barnvänliga Kackelabacken. Här får du ett bekvämt och praktiskt boende med plats för hela familjen, dessutom erbjuds vacker utsikt över Härnösand.
På Stenhammar bor man med närhet till det mesta, så som skidbackar, motionsspår, flertalet skolor samt stadens centrum endast en promenad bort.

Huset är fördelat på tre plan. På entréplanet finns trivsam hall, rymligt duschrum, nyrenoverat kök och vardagsrum. En trappa upp kommer man till mellanplanet. Här finns två sovrum i bra storlek, tvättstuga, stort förråd, förvaringsutrymmen och en härlig balkong med kvällssol och fin utsikt. På det övre planet finns ett mycket stort allrum med fin vy över södra sundet och stan. Allrummet kan till exempel användas som extra tv-rum, stort sovrum eller varför inte dela av och göra flera sovrum?

Under dom senaste åren har huset genomgått många renoveringar så som renoverat kök, påkostat ventilationssystem, 3-glasfönster, nya våtrum mm. Se renoveringslistan för mer info om renoveringar.

Husets alla rum finns inte med på bilderna, välkommen på visningen för att se hela huset!


Boarea/biarea
151/24 kvm
Driftkostnad
42 770 kr/år
Tomtarea
475 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-09-27

Mäklarhuset Härnösand

Denna kedjehus på Kackelabacken såldes av oss 2022-09-27. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kackelabacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.