Kornettgatan 13

Kornettgatan 13

Slutpris

2 000 000 kr


Gånsvik— Härnösand

Kornettgatan 13


Slutpris
2 000 000 kr

Gånsvik— Härnösand

Familjevilla på Kornettgatan!

Nu har ni en möjlighet att förvärva denna fina familjevilla på barnvänliga Kornettgatan.

Då fastigheten är belägen i slutet på återvändsgatan har man ett av områdets bästa lägen. Här får man ett mycket väldisponerat hus om 145 kvm med en härlig insynsskyddad tomt på 694 kvm. Huset rymmer hela sju rum fördelade på två våningsplan. På entréplan erbjuds ett modernt renoverat kök med ett eget matrum och ingången till tvättstugan, ett stort härligt vardagsrum med en underbart vacker täljstenskamin. Från vardagsrummet når man även utgången mot altanen. Allrummet intill har tidigare varit ett sovrum och kan med enkla medel återställas. Här finns även ett stort sovrum samt ett renoverat duschrum. Trappan direkt innanför ytterdörren tar er till husets övervåning där ni finner ytterligare två sovrum, det stora allrummet, förråd och ett renoverat duschrum. Ett fantastiskt hem som med sina många rum erbjuder stor valfrihet i hur rummen ska utnyttjas, tex vid behov av hemmakontor eller hobbyrum. Intill huset finns plats för parkering både i och utanför garaget.

Här på Kornettgatan bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär och Härnösands hästsportarena. Med endast några minuters bilväg till centrum eller havsbadet vid Smitingen.

Det här är ett hem ni inte vill missa, välkomna på visning!


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
45 333 kr/år
Tomtarea
694 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-08-25

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Kornettgatan såldes av oss 2022-08-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kornettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.