Långgatan 31

Långgatan 31

Slutpris

2 590 000 kr


Centrum— Härnösand

Långgatan 31


Slutpris
2 590 000 kr

Centrum— Härnösand

Rymlig villa med fantastiskt läge och havsutsikt!

Varmt välkommen till denna rymliga villa med fantastiskt havsnära läge. Villan erbjuder ett fräscht kök med öppen planlösning mot det härliga vardagsrummet. Från vardagsrummet når man balkongen på entréplan. På övre plan finns allrum, tre sovrum och ett fint duschrum. Från allrummet når man balkongen som erbjuder både härlig eftermiddagssol och fantastisk utsikt. På nedre plan finns ett mycket rymligt allrum, tvättstuga och duschrum med bastu.

Uppvuxen lummig trädgård omgärdad med häck mot gatan. I trädgården växer äppelträd, krusbär och vinbär samt flera vackra blommor såsom pioner, jättevallmo och afrikanska liljor. Den härliga bersån inbjuder till mysiga fikapauser. Plats för bilen finns i det nyrenoverade garaget där även laddare för elbil finns monterad. På garagetaket finns solpaneler monterade som under 2022 gav 3 200 kwh.

Villan ligger efter den pittoreska Långgatan som är en av Härnösands äldsta gator, mestadels bebyggd med trähus från 1700- och 1800-talen. Här känns det som tiden har stått stilla när man promenerar gatan fram längs de vackra gamla husen. Här bor du med närhet till både centrum, Högslättens sportcenter och ett crossfitgym. Tycker du om att promenera så ligger Sälstens fina naturområde endast en kort promenad bort.

Anmäl dig till en trevlig visning redan idag!


Boarea/biarea
176/32 kvm
Driftkostnad
47 373 kr/år
Tomtarea
741 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Långgatan såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Långgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.