Lotsvägen 4

Lotsvägen 4

Slutpris

1 725 000 kr


Bondsjöhöjden— Härnösand

Lotsvägen 4


Slutpris
1 725 000 kr

Bondsjöhöjden— Härnösand

Fint belägen och modern villa på Bondsjöhöjden

Vi hälsar er välkomna till denna fina och soligt belägna familjevilla med ett attraktivt läge på övre delen av Bondsjöhöjden.
Inte nog med att ni här får en mycket väl omhändertagen och modern villa så är dess placering mycket bra intill lekpark, fotbollsplan och den fina skogsmarken som ligger strax ovanför huset.
I den barnvänliga trädgården som ansluter mot områdets lekpark finns gott om lekyta för barnen, möjlighet för dig med gröna fingrar att odla och plantera växter. Här fångar man solen under hela dagen då den först når baksidan och den altanen för att sedan leta sig mot framsidan av tomten där det finns tillgång till en härlig altan med tillhörande utekök och pergola. Parkerar gör man på den egna uppfarten i anslutning till huset och här finns även ett rymligt garage.
Entréplanet har hall med garderobsförvaring, kök med matplats, vardagsrum med utgång till altan, tre sovrum samt ett renoverat badrum. I entréplanet är det superfina sällskapsytor med direkt åtkomst till anslutande uteplatser.
En trappa ner finns ett trivsamt allrum med eldstad, tvättstuga med duschkabin, bastu med relax, hobbyrum/förrådsrum, pannrum samt gott om förvaringsutrymmen.
Över tid har stora renoveringar genomförts så som bland annat tak, dränering, kök, badrum, fiber, luft/luftvärmepumpar samt rikligt med omvårdnad av ytskikt och målning både inne och ute.

Välkomna att kontakta oss vid frågor eller boka in er till visning så ni inte missar denna fina chans!


Boarea/biarea
98/98 kvm
Driftkostnad
42 656 kr/år
Tomtarea
744 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-06-27

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Lotsvägen såldes av oss 2024-06-27. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Lotsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.