Maratongatan 30 / Änget / Härnösand

Trivsam liten villa med soligt läge

Slutpris
650 000 kr
Boarea/biarea
120/106 kvm
Driftkostnad
46 063 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Maratongatan såldes av oss 2020-05-04. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Maratongatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Änget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma lilla villa i lugnt område. Villan erbjuder ett entréplan med kök, vardagsrum och matrum samt sovrum och duschrum. På övre plan finns två sovrum och wc-rum. I källaren finns hobbyrum, tvättstuga, gott om förråd och garage med plats för en bil.

Varma sommardagar tillbringar du med fördel i den mysiga trädgården som gränsar mot skogen eller på den inglasade altanen som uppfördes 2011.

Nuvarande ägare har under senare år bytt fönster, byggt den inglasade altanen och dragit in fjärrvärme. Ägaren har även installerat en mekanisk ventilationsanläggning i källaren eftersom det finns radon i husstommen.

På Maratongatan bor du i ett lugnt område med närhet till skogen, förskolan och högstadieskolan Wendela Hellman. Det är promenad- och cykelavstånd till centrum.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Änget

Området Änget ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till det mesta.

Förskolor och skolor

Här finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan går elever i årskurserna 3-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 3-6. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Änget kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka tre kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.