Norra Fällöudden 190

Norra Fällöudden 190

Slutpris

3 350 000 kr


Ytterfälle— Härnösand

Norra Fällöudden 190


Slutpris
3 350 000 kr

Ytterfälle— Härnösand

Fantastisk villa med mycket charm och underbar havsutsikt!

Nu har du chansen att förvärva en helt unik bostad renoverad med kärlek och så mycket charm. Villan är belägen högt upp på solig trädgårdstomt med toppenläge mitt på Norra Fällöudden.

Välkommen in genom grinden och in på innergården som är ett hav av prunkande växter, slingrande grusgångar och den stora härliga altanen som breder ut sig mellan boningshuset och uterummet. Boningshuset erbjuder stort nedre plan samt ett övre plan med ett rymligt sovrum. På nedre plan finns det fina köket med gott om arbetsyta, förvaringsmöjligheter och ett skafferi, ett härligt vardagsrum med öppen spis, den inbyggda verandan med makalös utsikt över havet, bibliotetet och ett mindre sovrum. Här finns även hallen samt duschrummet och tvättstugan. Allt i huset är totalrenoverat och moderniserat men allt vackert är välbevarat såsom de breda handsågade golvplankorna, timmerväggarna och den gamla dörren.

Det helt fantastiska uterummet är inrett med både en matplatsdel med gott om plats för matbord och stolar och en rekreationsdel med stora glaspartier mot havet och där den vackra berghällen flyter in i rummet. I gäststugan finns en bäddsoffa vilket är perfekt om man får övernattande besökare. Här finns även en bastu och ett utrymme med separett. Nedanför gäststugan finns en grind som leder ner till stranden om man är sugen på ett dopp.

Plats för bilen finns i den fina carporten och för den snickarintresserade finns ett fint hobbyrum. Det finns flera fina förrådsbyggnader och plats för ved finns i vedförråden.

I trädgården växer drygt ett 30-tal olika träd, buskar, perenna växter samt fruktträd och bärbuskar. Här finns även fina odlingslådor. Förutom alla vackra växter är trädgården utsmyckad med en mängd roliga detaljer såsom vedspisen invid frukostaltanen, den uppmurade tegelväggen som för tankarna till antikens Grekland.

Jag hälsar er hjärtligt välkommen och är övertygad om att även ni kommer älska denna villa från första stund!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
42 769 kr/år
Tomtarea
2 224 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-10-24

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Norra Fällöudden såldes av oss 2023-10-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Norra Fällöudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.