Roslingsvägen 28 / Haga / Härnösand

Mysigt hus med naturnära, familjevänligt och fint läge!

Slutpris
980 000 kr
Boarea/biarea
109/54 kvm
Driftkostnad
44 913 kr/år
Tomtarea
982 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Roslingsvägen såldes av oss 2020-04-19. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Roslingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga familjevilla med naturnära och fint läge på Roslingsvägen 28. Här hittar du ett mysigt och barnvänligt hus med sociala ytor. Den här villan erbjuder ett bekvämt boende i fint skick med många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.

Här hittar du bland annat ett socialt och funktionellt kök, ett hemtrevligt, ljust och luftigt vardagsrum samt tre sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett litet men funktionellt badrum med toalett, badkar och badrumsskåp samt en liten, praktisk och fräsch gästtoalett.

Huset står på en rogivande, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar och ett förråd. Altanen, som har lättmöblerade ytor, plats för matbord och stolar och sol hela eftermiddagen och kvällen, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

Haga är ett populärt område med mestadels villor, radhus och flerfamiljshus. I absolut närhet till bostadsområdet finns fina strövområden i bär- och svampskog. Nära är det också till livsmedelsaffär, bensinmack, bageri och pizzeria. Nära ligger också Gådeån där det finns möjligheten att fiska om man är intresserad. Haga ligger 2,5 km ifrån centrum.

Förskola och skolor

Det är gångavstånd till Solenskolan som är en låg- och mellanstadieskola samt till flera förskolor. Närmsta högstadieskola är Wendela Hellmanskolan och där går elever från årskurs 7 till 9. Skolan ligger på Murberget och där går cirka 500 elever. Skolan ligger ca tre kilometer bort från Haga.

Sport och fritid

I området finns en fotbollsplan och ett par lekplatser. Området erbjuder närhet till skog med fina skogsstigar och rikligt med svamp och bär. Naturen kring Gådeådalen är rikt, tilltalande naturområde med höga estetiska och rekreationsmässiga kvaliteter. Dalen består av lummig lövskog och lövsnår med mycket tilltalande och i landskapet ovanlig naturmiljö som för tankarna till sydligare breddgrader.

Kommunikation

Från Haga kan du enkelt ta dig in till centrum med hjälp av buss, bil, cykel eller promenad. Buss nr 39 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

Sparrudden är ett naturskönt utflyktsmål i Härnösand vid Gådeån utlopp där det finns ett fågeltorn och fina möjligheter att fika/äta.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.