Slåttervägen 16 / Bondsjöhöjden / Härnösand

Behändig villa på Bondsjöhöjden!

Slutpris
700 000 kr
Boarea/biarea
108/10 kvm
Driftkostnad
41 571 kr/år
Tomtarea
847 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Slåttervägen såldes av oss 2019-10-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bondsjöhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna behändiga villa med hörntomt på Bondsjöhöjden. Villan erbjuder ett entréplan med rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett sovrum och tvättstuga. På övre plan finns allrum och ett sovrum. Stor altan med eftermiddagssol och en inbyggd del för de dagar då vädret inte är det bästa! Villan har under senast åren renoverats löpande med fjärrvärme och fiber installerat, nya vatten och avloppsledningar indragna samt fönster på entréplan är utbytta.

Garage med plats för en bil. Lättskött trädgård med träd och buskar samt en skyddande häck mot gatan.

Här bor du i ett populärt område bland barnfamiljer tack vare gångavstånd till förskola och skola, goda kommunikationer och cykelavstånd till centrum. Här är det även nära till Bondsjöhöjdens idrottsanläggning med både motionsspår och fotbollsplaner.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bondsjöhöjden

Området Bondsjöhöjden ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse. Bondsjöhöjden ligger nordväst om Härnösands centrum. Bondsjöhöjden ingår i Säbrå församling, till skillnad från större delen av staden som tillhör Härnösands domkyrkoförsamling.

Förskola och skolor

Här finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Bondsjöhöjden kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka fyra kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.