Solumshamn 333 / Solumshamn / Härnösand

Charmigt och välskött fritidshus i Solumshamn!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
15 540 kr/år
Tomtarea
1 042 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Solumshamn såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Solumshamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solumshamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga och välskötta fritidshus i Solumshamn. Här bor du naturnära och rofyllt endast en kortare promenad från havet. En plats för umgänge och avkoppling! Fastigheten erbjuder en härlig trädgårdstomt med flera uteplatser såsom en stor altan samt en stenlagd uteplats. Fritidshuset inrymmer två sovrum, ett ljust och fint kök med bra anslutning till vardagsrummet där en insatskamin sprider härlig värme om så önskas. Vidare finns ett allrum samt en praktiskt hall och en gästtoalett med en portapotti.

På tomten finns en fin och praktisk stuga som erbjuder duschrum utrustat med duschkabin, separett och tvättställ. Stugan är även möjlig att bygga om till gäststuga om behov av fler sängplatser finns. Det finns även ett växthus för den odlingsintresserade samt ytterligare en friggebod som idag är förråd.

Servitut finns för brygga och båtplats under stortallen vid udden Alderskär och omgivningen erbjuder många fina badplatser och sandstränder.

Här kan du njuta av rofyllda omgivningar i ett charmigt och fint fritidshus!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Solumshamn

Solumshamn är ett levande område ungefär 8 kilometer utanför Härnösand med vackra naturmiljöer och närhet till havet. Här finns både fast boende och fritidshus i en idyllisk blandning!

Förskolor och skolor

Närmaste förskolorna är Svalan eller Tjädern som ligger på Stenhammar. Två förskolor som jobbar mycket med lärande genom leken som en grundpelare i lärandet. Grundskolan med närmast läge är Gerestaskolan med 400 elever från förskoleklass till årskurs sex. Här har man stenhårt fokus på elevens trygghet och utgår i från alla elevers olikheter. Den närmsta högstadieskolan är Hedda Wisingskolan med 350 elever där man arbetar effektivt med att fokusera på det positiva i lärandet och ser allt man är duktig på som något bra.

Sport och fritid

I fina Solumshamn finns stora möjligheter för den som gillar havsfiske, båtliv, orientering eller skogsliv. Med naturen och havet som en given kär granne finns alla möjligheter för den med lusten att utforska land och hav!

Kommunikation

Buss 14 trafikerar området med några turer om dagen, perfekt för en kortare dagsutflykt till centrum. Annars är det en trevlig landsväg för en cykel- eller biltur.

Närområde

I närheten ligger Alderskärsviken som ligger otroligt vackert i en skyddad havsvik. Här finns en fin barnvänlig sandstrand och ca 150 m österut ligger Furusanden med klippor och klapperfält som erbjuder härliga promenader längs strandkanten. Öster om Furuholmen finns fågelskyddsområdet Storklippet. Du kan vandra på Furusandens klippor och spana ut mot fågellivet på Storklippet, gärna med kikare, för att inte störa fågellivet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.