Solumshamn 333 / Solumshamn / Härnösand

Charmigt och välskött fritidshus i Solumshamn!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
15 540 kr/år
Totalareal
1 042 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Solumshamn såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Solumshamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solumshamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga och välskötta fritidshus i Solumshamn. Här bor du naturnära och rofyllt endast en kortare promenad från havet. En plats för umgänge och avkoppling! Fastigheten erbjuder en härlig trädgårdstomt med flera uteplatser såsom en stor altan samt en stenlagd uteplats. Fritidshuset inrymmer två sovrum, ett ljust och fint kök med bra anslutning till vardagsrummet där en insatskamin sprider härlig värme om så önskas. Vidare finns ett allrum samt en praktiskt hall och en gästtoalett med en portapotti.

På tomten finns en fin och praktisk stuga som erbjuder duschrum utrustat med duschkabin, separett och tvättställ. Stugan är även möjlig att bygga om till gäststuga om behov av fler sängplatser finns. Det finns även ett växthus för den odlingsintresserade samt ytterligare en friggebod som idag är förråd.

Servitut finns för brygga och båtplats under stortallen vid udden Alderskär och omgivningen erbjuder många fina badplatser och sandstränder.

Här kan du njuta av rofyllda omgivningar i ett charmigt och fint fritidshus!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration