Sörgården 261

Sörgården 261

Slutpris

1 450 000 kr


Gussjö - Sörgården— Härnösand

Sörgården 261


Slutpris
1 450 000 kr

Gussjö - Sörgården— Härnösand

Rymlig familjevilla med idylliskt läge i Sörgården - Gussjö

Mitt i det vackra landskapet och med härlig utsikt mot Gussjön ligger denna rymliga familjevilla. Suterrängvillan erbjuder ett övre plan med stort ljust kök med täljstenskamin och utgång till balkongen, trivsamt vardagsrum, tre sovrum samt fräscht duschrum. På entréplan finns ett sovrum, en rymlig hall, ett nyrenoverat fint duschrum, pannrum och tvättstuga samt fina förvaringsutrymmen. I det stora fina garaget får tre bilar plats och här är generös takhöjd och bra ljusinsläpp. Smörjgrop, vatten och avlopp är ett plus. På entrésidan finns en stor nybyggd balkong där man kan njuta både av solen och utsikten mot sjön. På baksidan finns en mindre altan för eftermiddagssol och här finns även ett vedeldat vildmarksbad.

Den plana trädgården erbjuder gott om plats för barnens lek och bus men även plats både för studsmatta och gungställning om önskemål finns. Här finns en stor och nybyggd sandlåda. Den mysiga grillkåtan som står i trädgården blir en samlingsplats för hela familjen! I trädgården finns även en förrådsbyggnad för trädgårdsredskap och ved.

Bergvärmepumpen bidrar till låga driftskostnader och fiber från Servanet finns indraget. Säljaren har under senaste året renoverat båda duschrummen, byggt balkongen och dragit in fiber.

Denna villa passar perfekt för dig som vill bo lantligt med närhet till skog och mark men ändå ha närhet till stan. Till Härnösands centrum tar du dig enklast med med bil, ca 30 minuter, eller med buss nr 511 som trafikerar området med regelbundna turer.

Tillträde kan fås från 1 oktober om önskemål finns!

Hoppas vi ses på en trevlig visning!


Boarea/biarea
111/149 kvm
Driftkostnad
33 906 kr/år
Tomtarea
2 750 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-06

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Sörgården såldes av oss 2021-09-06. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Sörgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.