Tegvägen 7

Tegvägen 7

Slutpris

2 500 000 kr


Härnön— Härnösand

Tegvägen 7


Slutpris
2 500 000 kr

Härnön— Härnösand

Rymlig villa på Härnön!

Varmt välkommen till Tegvägen 7 och ett av centrums mysigaste villaområden.

Här får hela familjen plats då villan idag erbjuder kök, matrum, vardagsrum, allrum, minst fyra sovrum samt tre wc rum och ett nyligen renoverat badrum med både dusch och badkar. I källarplanet finns en rymlig gillestuga med ett intilliggande duschrum med en stor och härlig bastu. Till det finns även flera utrymmen i källarplanet till förvaring. Villan erbjuder stora ytor och rymliga rum med en potential att bli något alldeles extra för er som söker en större villa centralt på Härnön.

I den barnvänliga trädgården finns gott om lekyta för barnen samt plats att anlägga flera fina rabatter, fruktträd och kanske odlingslådor - allt inramat av en fullvuxen häck. Parkerar gör man på den egna uppfarten eller under carporten som finns i anslutning till huset. Här finns även ett garage.

Villan ligger i ett lugnt barnvänligt område med promenadavstånd till centrums hela utbud, förskolor och skolor - från lågstadium till gymnasium samt med närhet till Högslättens sportcenter, padelhall och gym.

Välkommen att anmäla er på visning


Boarea/biarea
180/108 kvm
Driftkostnad
34 398 kr/år
Tomtarea
691 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-30

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Tegvägen såldes av oss 2023-11-30. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Tegvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.